Kansainvälisyys

4H:N KANSAINVÄLISET NUORISOVAIHDOT

 

4H-vaihdot

Haikailetko maailmalle? 4H:ssa lennähdät matkaan helposti, edullisesti ja turvallisesti. Eripituisia vaihtoja (min 3 viikkoa ja max 6 kuukautta) järjestetään mm. Euroopan maihin, USA:han, Kanadaan ja Taiwaniin.

 

4H-nuorilla on edullinen ja luotettava tapa lähteä kansainväliseen vaihtoon IFYE tai SIRYE- vaihtomme kautta.

16-18 -vuotiaille suositeltavia ovat ryhmävaihdot Yhdysvaltoihin, Kanadaan tai Tansaniaan!

18-vuotiaille ja sitä vanhemmille kohteita maailmalla riittää! Euroopassa ensi kesänä voi lähteä Viroon tai Latviaan tähän ihan lähelle tai sitten voi suunnata Koreaan, Jamikaan tai USA:han.  

Uusin kohdemaa on Luxemburg aivan Euroopan sydämessä. Saksankieliset maat Sveitsi, Itävalta ja Saksa tarjoavat maaseutukokemuksen parhaillaan!

Hakulomake

 

IFYE (International 4H Youth Exchange): Kulttuurivaihtoa, jossa 18-28-vuotias nuori asuu isäntäperheessä ja elää isäntäperheen jäsenenä noin 1-6 kuukauden ajan. Yhdessä perheessä asutaan noin 1-3 viikkoa kohteesta riippuen.

SIRYE (Short Term Rural Youth Exchange): Lyhytkestoinen (n. 2-6 viikon pituinen) kulttuurivaihto, jossa asutaan isäntäperheessä, perheen jäsenenä. Yhdessä perheessä asutaan 2-4 viikkoa. Amerikka- ja Kanada vaihdot 16-vuotiaille tai sitä vanhemmille.