Työllistäminen, 4H-yrittäjyys & Kesätyöt

Polvijärven 4H on mukana Ysit Töihin kampanjassa jonka tavoitteena on työllistää ysiluokan päättäviä nuoria ja kouluttaa nuoria kesätyönhakuun ja työelämätaitoihin. Ysit töihin toimintaa järjestämme Outokummussa ja Polvijärvellä.

KESÄTYÖ ja muu työllistyminen

 

Yhdistys työllistää nuoria läpi vuoden erilaisiin tapahtumiin ja kerhotoimintaan. 

Jos olet kiinnostunut 4H-töistä niin otappa yhteyttä  050-3789140/ Jenni/  polvijarvi@4h.fi

 

Oma 4H-yritys

 

Helppo tapa kokeilla, millaista on olla yrittäjä.

 

Oletko 13-28-vuotias? Oma 4H-yritys antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä turvallisesti ja ohjatusti. 4H-yritys on keino tienata rahaa, mutta elinkeinosta ei ole kysymys. Yritys on harrastustoimintaa, ja etenet siinä aina omaan tahtiisi. Oma 4H-yritys on hyvä tapa selvittää, sopiiko yrittäminen sinulle.

 

 

4H-yrittäjä

Lisäinfoa 4H: osoitteesta: https://4h.fi/toita/perusta-oma-yritys/

 

4H-YRITTÄJÄT POLVIJÄRVELLÄ

Dj Mankan ohjelmapalvelut tekee yksityiskeikkkoja (vaikka synttärit) ja yleisiä keikkoja (vaikka diskot joita mainostetaan ja on yleisiä) Minulla löytyy kaiuttimet joissa on 2x15” elementit,löytyy myös savukone ja valotekniikat. Subwoofer ei ole vielä saatavilla (n. Kahden viikon päästä saatavilla) (subwoofer 18”). Hinnoista sovitaan soittamalla tai spostilla

Puh: 045 196 4043

Sposti: antti.laasonen@icloud.com

 

Jennan kakut ja Apupalvelut

Olen Jenna Karttunen ja olen toiminut 4h-yrittäjänä muutaman vuoden ajan.

Minulta saat tilattua edullisesti ja vaivattomasti upeita leivonnaisia esim: kakut, kääretortut ja tuorejuustokakut.

Apupalveluiden puolelta teen pihatöitä ja koiran ulkoilutusta

Ota rohkeasti yhteyttä:

Puh.0440111030

Sposti: jennakarttunen3@gmail.com

 

Aatu Hirvosen 4h yrityksen tarkoitus on antaa pihatyö-, maalaus- ja korjauspalveluita omalla paikkakunnalla asuville ihmisille. Puhelinnumero=0401303372 ja sähköposti=aatuhirvonen13@gmail.com

 

4H-yrittäjä Tiina Kokkonen, Nocturnal ShoeCustoms.

"Meiltä saat customkengät ja muut maalaustyöt maistuvaan hintaan. Kuljetukset onnistuvat myös Polvijärvelle ja lähialueille, postitus muualle Suomeen. Laita viestiä ja suunnitellaan juuri sinun unelmien kengät! https://www.facebook.com/nocturnalshoecustoms"

 

4H-Yritykset Outokummussa

 

"4h yritykseni nimi on HET palvelut 4HY ja teen esim. ikkunoiden pesua, koirien ulkoilutusta sekä kesällä ruohon leikkuuta ja kukkien kastelua."

Yhteystiedot

Puh. 0452245575

S-post. Tanskanenhelmie09@gmail.com

 

"4H-yritykseni nimi on Saran Monipalvelu ja teen siivouksia, ikkunan pesua, lastenhoitoa ja pihatöitä. Kokemusta minulla on yrittämisestä yksi vuosi."

Yhteystiedot: puh. 0443639991 ja s-posti sarakanniainen10@gmail.com

 

Inkan 4H-yritys on tekee täytekakkuja tilauksesta. Inka Kanniainen 0443234191. Inkakanni7@gmail.com

 

MS Keppihevospalvelut.

"Minun nimi on Veera olen 2009 syntynyt 4h-yrittäjä. Minun yrityksen nimi on

Teen pääasiassa myyntiin hevosia, varusteita ja erillaisia keppihevosiin liittyviä tapahtumia. Parhaiten minuun saa yhteyttä sähköpostilla: veera.huttunen@icloud.com tai instagramissa: @ms_keppihevospalvelut johon ilmoitan myös kaikesta myytävästä."

 

4H-yrittäjät Viinijärvellä

Eemelin apu

Mikäli tarvitset ylimääräistä käsiparia puutarhan hoidossa Viinijärven/ Käsämän alueella, ota rohkeasti yhteyttä numeroon 045 6245 183.

Hinta työstä riippuen noin 12 e/ h. Kaikki työ Tehdään laadulla. Työni on kotitalousvähennyskelpoista. 

Eemeli Rummukainen

 

 

KERHONOHJAUS

Voisiko kerhonohjaus olla sinun juttusi, uusi harrastus? Uusia innokkaita ohjaajia tarvitaan jatkuvasti mukaan toimintaan. Polvijärven 4H maksaa nuorille ohjaajille palkan. 

Kerholaiset suunnittelevat toimintaansa aina yhdessä kerhonohjaajan kanssa. Ohjaaja on koulutuksen tehtävään saanut nuori tai aikuinen vapaaehtoinen

Kerholaiset saavat ohjaajien avulla onnistumisen kokemuksia ja sinä ohjaajana ihan varmasti onnistumisen elämyksiä. Jos ei olisi ohjaajia, ei olisi kerhojakaan, eli ei olisi mitään kivaa.

Toiveita ja ideoita otetaan vastaan!