Jäsenyys

Liittyminen jäseneksi

- Sähköisesti tästä linkistä

- Valitse alasvetovalikosta Polvijärven 4H-yhdistys.

- Palauttamalla liittymislomakkeen 4H:n toimistoon kerhokerralla, postittamalla Polvijärven 4H-yhdistys, Polvijärventie 4, 83700 Polvijärvi tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla.

- Tietosuoja-asetuksen mukaisen tietosuojaselosteen löydät jäsenlomakkeen yhteydestä.

 

Liittymällä jäseneksi ja maksamalla jäsenmaksun pääset mukaan 4H-toimintaan ja saat lisäksi:

- 4H-jäsenkortin (lue valtakunnallsiet jäsenedut viereiseltä sivulta)

- Nuorisojäsenille (6-29-vuotiaat) tapaturmavakuutus, joka on voimassa 4H-tapahtumissa ja matkoilla niihin

- 4H-passi (merkintöjä toiminnasta)

- 4H-kerho

- Alennusta 4H:n järjestämistä kursseista ja retkistä

 

Muistathan, että 4H-jäsenyytesi on voimassa niin kauan kuin olet maksanut jäsenmaksusi etkä ole sitä irtsisanonut. Jos haluat päätää jäsenyytesi, ilmoita siitä omaan 4H-yhdistykseen.

 

Jäsenmaksu

Polvijärven 4H-yhdistyksen jäsenmaksu on 35 €/  henkilö, tai 70 €/ jäsenperhe. Perhejäseneksi voivat liittyä kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat perheenjäsenet kuudesta ikävuodesta lähtien. Polvijärven 4H-yhdistyksen jäsenkausi on 1.9.-31.8.
 

Jäsenten verkkoasiointipalvelu otettu käyttöön

Verkkoasiointipalvelun avulla jäsenet voivat itse päivittää nimi- ja yhteystietojaan.  Palvelu löytyy osoitteesta  http://verkkoasiointi.4h.fi  Käyttäjätunnuksena toimii aina jäsennumero ja salasana ensimmäistä kertaa kirjauduttaessa on jäsenen postinumero (tilanne kesäkuu 2017).

Muutokset jäsenmaksuun (esim. perhejäsenmaksusta yksilöjäsenmaksuun tai päinvastoin) voi tehdä verkkoasiontipalvelussa tai voit tehdä muutokset myös puhelimitse tai sähköpostilla Polvijärven 4H-yhdistykseen.

Jos haluat erota jäsenyydestä, tee se kirjallisesti tai sähköpostilla.

 

Huom! Jäsenmaksun laskutustapa muuttui syksyllä 2015. Suomen 4H-liitto postittaa jäsenmaksulaskun kaikille jäsenille riippumatta siitä, mihin 4H-yhdistykseen jäsen kuuluu. Jäsenmaksulaskun yhteydessä jäsen saa uuden jäsenkortin. Muutos ei vaikuta jäsenyyteen tai 4H-toimintaan, sillä jäsenenä olet edelleen oman 4H-yhdistyksesi jäsen.

 

Lisätiedot: puh 050-4138115, polvijarvi.4h@gmail.com