Kerhot ja leirit

Ruvaslahden 4H-kerho kokoontuu Ruvaspirtillä maanantaisin klo 18-19.30
Kirkonkylän Kepparikerho kokoontuu 4H-toimistolla kirjaston yläkerrassa maanantaisin klo 17-18.30
Sotkumassa toimii 4H-leivontakerho tiistaisin klo 16-18 ja 4H-Monitoimikerho keskiviikkoisin klo 14-16
Kuorevaaran 4H-kerho kokoontuu torstaisin klo 17.15-18.30 Kosilkan tiloissa

Polvijärven 4H järjestää lapsille ja nuorille erilaista kerho- kurssi- ja leiritoimintaa. Kerhotoimintaan pääsevät mukaan 6-vuotiaat ja siitä ylöspäin.

Kerhoihin pääset mukaan myös kesken kerhokauden. Ilmottautumiset p. 0503789140/ Jenni

4H-yhdistysten järjestämissä kerhoissa kokataan, leikitään, retkeillään, pelataan, kansainvälistytään, opitaan kädentaitoja… 

4H-kerhoissa tehdään yleensä joka kerralla eriaiheisia juttuja. 4H-teemakerhoissa puolestaan keskitytään useampia kertoja yhteen tiettyyn aihepiiriin, kuten luontoon, lemmikkeihin tai vaikka mopoihin!

Kerhot keräävät lapset yhteen viikon tai kahden välein. Toimintamenetelmänä niissä on Tekemällä oppiminen. 

Kerhot eivät ole pelkästään 6–12-vuotiaiden juttu. Myös yläkouluikäinen voi perustaa kerhon omanikäisilleen nuorille. 

 

Kerholaiset suunnittelevat toimintaansa aina yhdessä kerhonohjaajan kanssa. Ohjaaja on koulutuksen tehtävään saanut nuori tai aikuinen vapaaehtoinen. Voisiko kerhonohjaus olla sinun juttusi, uusi harrastus? Uusia innokkaita ohjaajia tarvitaan jatkuvasti mukaan toimintaan. Polvijärven 4H maksaa nuorille ohjaajille palkan. 

Kerholaiset saavat ohjaajien avulla onnistumisen kokemuksia ja sinä ohjaajana ihan varmasti onnistumisen elämyksiä. Jos ei olisi ohjaajia, ei olisi kerhojakaan, eli ei olisi mitään kivaa.

 

Toiveita ja ideoita otetaan vastaan!

 

Leirit

Vuonna 2021 järjestettiin eräleirejä, kepparileiri ja ruokakoulu-päiväleiri. Vuoden 2022 leirit ilmestyvät näille sivuille kevättalvella 2022