Nuorten projektit

 

Päätä Itse -projekti syksyllä 2016

Syksyllä 2016 viiden yläasteikäisen nuoren ryhmä haki Nuorten Akatemialta Päätä Itse-projektirahaa. Päätä Itse-projektien tarkoitus on lisätä liikenneturvallisuutta ja yhteistyötahona on Liikenneturva.

Päätä Itse-projektirahalla suunniteltiin ja toteutettiin ohjelmaa lapsiperheille Syyssäpinät-tapahtumaan perjantaille 14.10.2016 ja Joulunavaus-tapahtumaan perjantaille 25.11.2016.

Projektin antia oli myös hyvät keskustelut jo suunnitteluvaiheessa, mihin ajankohtaiseen liikenneturvallisuusteemaan kotipaikkakunnalla nuoret haluavat pureutua. Aiheiksi valittiin päivittäiseen arkeen liittyvät suojatie, polkupyöräily ja liikenteessä näkyminen. Vauhdin vaikutusta liikennetilanteisiin tutkailtiin ihan käytännössä kun nuoret kävivät ajamassa karting-radalla.

Katso täältä Polvijärven 4H-nuorten suunnittelema ja toteuttama YouTube-video

 

Nenäpäiväarpajaiset, syksyt 2015 ja 2016

Polvijärven 4H-yhdistys on ollut mukana Nenäpäiväarpojen myyntikampanjassa jo kahtena syksynä. 4H-kerholaiset ja -nuoret möivät Nenäpäiväarpoja maailman lasten auttamiseksi. 4H-yhdistys välitti kerätyt varat Nenäpäiväsäätiölle, joka puolestaan välittää varat yhteistyöjärjestöilleen.

Syksyllä 2016 Polvijärven 4H-yhdistyksessä myytiin 136 nenäpäiväarpaa ja Nenäpäiväsäätiölle välitettiin 544 €!

Kiitos arpojen myyjille ja ostajille, teitte arvokasta työtä.