Isäntäperheeksi

Isäntäperheeksi

Miltä kuulostaa parin viikon kansainvälinen meininki tavallisen arjen tiimellyksessä? Ruoan laittoa ja lautapelejä englanniksi? Yes please!

 

Isäntäperheenä toimiminen on mukava ja mutkaton, koko perheen yhteinen juttu tutustua muiden maiden kulttuureihin. Se on myös upea mahdollisuus päästä treenaamaan kielitaitoa Suomessa!

Suomeen tulevat vaihtarit ovat sosiaalisia, rohkeita ja iloisia tyyppejä, jotka odottavat vierailultaan tavallista, suomalaista arkea. Useimmiten parhaiksi muistoiksi vaihtarit kertovatkin perheen yhteiset hetket, kuten kokkailun ja retket luontoon. Myös suomalainen sauna on monelle ulkomaalalaiselle ikimuistoinen elämys.

Perhe elää tuiki tavallista arkea vaihtarin vierailun ajan, joten mitään erityisjärjestelyitä ei tarvita. Tärkeintä on, että perheenne on kiinnostunut vieraista kulttuureista ja osaa jonkin verran puhua englantia.

"Eroaminen vierailun päättyessä oli kova paikka. Kyyneleet valuivat puolin ja toisin…"

Miten ja milloin?

Vaihtarit asuvat Suomessa oleskelunsa aikana yleensä muutamassa eri isäntäperheessä noin kolmen viikon jaksoissa kesäkuukausina. Tänä aikana esittelette vaihtarille suomalaista kulttuuria juuri teille sopivalla tavalla. Olisiko se vaikkapa mökkireissu, mansikan poimintaa tai kortin peluuta auringon alla? Vaihtarille ihan tavallisetkin asiat ovat uutta ja eksoottista!

Tämä uskomattoman helppo ja kiva tapa tutustua vieraisiin kulttuureihin rikastuttaa perheenne arkea tavalla, jota ette unohda koskaan. Kuin huomaamatta myös englannin kieli soljuu paremmin kuin koskaan aikaisemmin!

Hakulomake ja lisätiedot tästä